S&D

Hejhej, nu sitter jag framför datan och pratar med Denise i telefonen
vi lyssnar på världens finaste låt :')
 här har ni den
 ''Utan dina andetag''

brååk

hejhej, det va riktigt länge sen, men som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag tagit lite paus från bloggandet.
aja igår bråkade jag riktigt mycket med min såkallade pappa, men jag venne om jag vill kalla han för de, skit samma mina probem är inte era! Nu skajag hitta någon som kan möta mej sen rymmer jag härifrån.
Måste sluta skriva nu.

Puss&Kram. <3

:'(

hejhej, mitt inlägg igår va väl lite misslyckat, men allt om Adis stämmer ju iallfall.
Saknar den Adis som jag lärde känna från första början. Vet inte vad som håller på att hända, & jag är inte säker på om jag vill förstå det heller. Allt är bara så knas just nu. Han säger att han inte är bra för mej, Men de e väl jag som borde få bestämma det? aja.. Jag har iallfall berättat för han hur jag känner och han verkade inte bry sej så mycket.. han sa bara att han inte trodde på mej när jag sa att jag gillar han.. men aja.. kan inte göra så mkt.. får bah hoppas att allt blir bättre och att allt löser sej snart.. väldigt snart för jag pallar inte mera!
aja orkar inte skriva mer känslor nu, kanske tar en liten kort paus från bloggen igen till jag mår bättre och när jag inte är så demprimerad. För jag vill ha en posetiv blogg ingen negativ :)

puss & kram på er solstrålar / Sandra

shuu!

shuuuu allihopppa,, inte skrivit ¨på länge men e typ fett full nu så kan inte skriva.. (aaa)
men dagen har varit roliig utom att jag gråtit för Adis ! menmen, va ska man göra när man gillar nån riktigt mkt! så nu kom de fram alla vet nu att jag gillar han.. pallari nte hålla det innom mej längre.. Imorgon ska jag till kusin Sofie kl 2 hon fyller typ år så vår familj/släkt ska ha en liten fest/ett kalas för henne..

puss&kram // hon som saknar den adis som jag lärde känna först!

RSS 2.0