ARG!

Nu har jag hittat dendär
äckliga jävla fjortis videon som jag är med på.. asså DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

sek 8-10 är jag och sek 55-57 är mina läppar -.-
tyvärr så får jag vara med i en video men värsta fjortisarna fast mina bilder inte ens är fjortisbilder-.-!!
ifall dom nu skull tagit nån bild kunde dom åtminstonde tagit nån riktigt fjortiiis bild på mej :S!!!

ASGARV!


Hahahaha Jag & Jennifer sitter & garvar ihjäl oss förfan.
HAHA
Tinky-whinky, Tixi, Lala, PHOOO HAHHAAHAHAHHA!

-

Hejhej. Förlååååt så mycket för dålig uppdatering. Men de har faktiskt inte hänt så mycket förutom i fredags, men de vet typ alla om som känner mej. Så inga detaljer hära! igår var jag med sofie frän kl 5 till halv 1 på natten. Först åt vi på donken, sen skulle vi åka buss hem, men så kom inte bussen på typ 40 minuter. sen när den väl kom fick vi inte gå på för jag hade falsk mobilgrejjs. Sen fick jag köpa en biljett från en såndär biljett automat.vi tog bussen til barkarby station, sen tåget hem till jakobsberg sen bussen till ica och där köpte vi lite saker ;) HAH!
sen stack vi hem till sofie och chillade & dooog av garv typ hela tiden :)  I morse vaknade jag typ 5 i 10 för att Adis smsade mej. Men jag kunde somna om så jag vaknade igen kl 12 :)
Men nu ska jag kolla på tv ni för ha det perfa tills nästa gång jag skriver.
btw: jag ska försöka skriva lite oftare :)

Puss&Kram reawr@

..


Favoritlåt <3

Skidåkning

hejhej, Nu har jag inte skrivit på rätt så länge och många vänner och andra personer klagar lite smått på det, så jag får ta och skärpa till mej lite... I helgen har jag varit hos pappa, Åkte hit i fredags efter skolan, sen på fredagen stack vi hem till Amy matthis johanna och robin. sjöng och spelade wii.  Haha pappa spelade det hela tiden asså wii .. sen sa han till mej att vi skulle få det, woohooo :) mer detaljer får ni inte om dagen (aaa) HAHAHAH! bara Adis som vet vad som hände typ :P  HAHAHA XD i går (lördags) var vi på Jennifers innebandymatch, ASSÅ HON MÅSTE LÄRA SEJ ATT SPELA MED BOLLEN! hennes jävla bollsinne suuugeer! Dom mötte täby och såklart så vinner täby med 12 ! mot töjnan! HAHAH
men de var faktiskt jennifer(min syrra) som gjorde målet för deras lag :)
Idag (söndags) vaknade jag typ 24 gånger av jennifers alarm som ringde typ 24 gånger! vi skulle gått upp typ 9 för att åka till skodbacken kl 10. men vi vaknade halv 10- 10 och stack ivåg runt halv 11 HAHA men de var sjukt kul idag. julia (min minsta lillasyrra) hon åkte typ störtlopp hela backen, sen i slutet ramlade hon typ hela tiden HAHA så gullig !
sen var de typ en skiiiiit fin kille som åkte bräda. asså ÅÅÅH (Aaa) han hade hål i tungan så fiint! HAHA de roligaste av allt var när han ramla av liften och vi lekte smarta och skulle vänta på dom där uppe, vi stog fan i 10 minuter o väntade!
sen skulle han o hans kompis leta efter varandra för att dom tappade bvort varandra i backen hahah. asså den fina satt bakom ett blått hus och sen gick den fula o satte sej på andra sidan huset och dom satt och väntade på varandra HAHAHAH! ASSÅ SÅG SÅ ROLIGT UT! haha, aja nu ska jennifer snart på träning, & jag pallar inte skriva mera nu.
Ni får ha det jättebra tills nästagång.

Puss&Kram reawr @

Fuck skogås langa festen!

Hejhej, Haha som ni märker har jag kommit på en knasig rubrik.. menmen det kommr jag till alldeles strax.
jag skriver inte så ofta just nu efter som skolan o sånt är igång. Känns som jag knappt har tid med en blogg.
Men jag ska ha kvar den iallfall. Nu vet ni ju varför jag kanske inte skriver så jätte ofta. Okej vart ska jag börja.
Igår var jag med Erik Megdad Tina Emelie & Denise, vi drack oss fulla (a) haha. skit kul jag ramla 2 gånger efter jag kissade. Haha emelie låg o snacka med Danne i telefonen typ hela tiden.. men vi hade kul satt o drack i källaren, Och fyfan va skönt det var, HIMMELSKT!! Sen när jag kom hem satt jag vid datan snackade med älsklingen lite, sen ringde han efter som jag var så ''upprörd'' på datan, haha minns inte så mycket menmen, jag vet att han ville komma hit o göra mej glad, men jag bah neej! FÖRLÅT BEJBI!<3
Idag har jag varit hemma typ hela dagen, Vaknade 3-4 eller nått. sen var jag hemma hela tiden tills kl vart typ 20:00 elr nått. Jag drog ut med Denise Tina och Emelie. Vi tågluffade till Skogås och där kom dom 3 jävlarna på att dm skulle ligga på tågspåred, jag tog faktiskt kort, sen kommer det en kontrollant & Emelie och Denise såg han så dom hoppade upp, Men Tina reagerade itne så hon stog med två ölburkar i handen och sjöng ''sommar tider'' haha. han bah upp därifrån för i helvette, Tina bah ojsan hahahahahah! så jävla roligt det såg ut, sen stog han typ och skällde ut oss, haha jag stog där helt knäpptyst sen jag bah men jag stog ju fan inte på spåret, han bah det skiter jag i! haha då vart jag tyst igen, medans dom andra typ stog och dooog av garv! Jävla puckon han vart bara argare Och skicka ut oss från stationen och sa att vi inte skulle med nästa tåg hem, vi bah shiiit typ! haha men vi tänkte försöka smita in i tåget då stoppade han oss, så vi fick sitta där ute o frysa, Haha Jens ringde mej o bah jävla pucko typ efter som han tror säkert att jag också var ute på spåret. Men neej de var jag inte ! :P  iallfall sen hade jag blåst upp nån kondom o höll i tina skrev på en vägg, vi alla stog o kollade så ingen kontrollant skulle se oss, och Sen kommer två jävla kontrollanter till HAHA!
FYFAN säger jag bara! Dom bah typ , har ni lekt klart här nu eller? vi bah vi ska hem nu, haha dom bah jahapp har ni ens busskort, alla bah nej sen Denise bah men Emelie har :D haha dom bah jaha då kan ni inte åka ju, vi bah men de var öppen spärr där vi kom ifrån, så dom bah okej, men lek inte på spåret o blablabla..
Det bästa var att när dom stog på spåret hadde Tina lagt en stor sten på spåret & efter dom två sista kontrollanterna gått lite, då kom tåget... Haha de lät typ BOOOM! dom bah hörde du till varandra.. haha dom bah va fan var det som lät och typ kolla på oss men vi låssades som ingenting. Haha sen när dom gick doooog vi av garv, HAHAHAHA!
de var dendär jävla stenen som tåget åkte på hahah! GALEET KUUL !!

Jag kom hem lite sen:/ skulle vah hemma 12 men kom hem typ 20 min sent men amma sov så tror inte hon vet.
menmen. Nu ska jag ta och kolla på tv, det är nån bra film om en blind man som klättrar i berg o skiter i tjejer typ, men sen hittar han kärleken :)  gulligt värre :P 

Puss&Kram reawr@, glöm inte att kommentera godnatt på er!<33


.

Hejhej sry igen för dålig uppdatering ! men har haft mycket att tänka på.
för två dagar sen (tror jag de va) fick jag reda på att en av familjens kompisar förlorat ett barn :'/ skit hämskt.
2 ½ år gammal han har en tvillingsyster & dom är världens gulligaste barn, Kevin dog i torsdag p.g.a att han vart sjuk.
Vi saknar han redan!</3 iallfall, sen har jag haft massor att göra, eller jag har typ sovit halva dagarna & sen har jag gjort typ allt mörjligt .. Men nu skriver jag igen, hoppas ni läser min blogg, skulle bli glad över nra kommentarer ibland ;)
Nu heter jag inte längre SCHMEXIIGT@ utan reawr@  wohoo äntligen ett kort namn :P
nä men jag har lovat mamma att städa itt stökiga rum så jag får väl ta och göra i årdning det. ni får ha det super duper!<3

Glöm inter att kolla in igen imorgon
Kram reawr @


FUCK!

Asså fyfan vad jag hatar dethär jävla landet, att alla måste vara så jävla jobbiga. Fattar fan inte ens vrf folk lägger ner tid på att hålla på o göra fjortidvideosar... FYFAN! jag hatar det hära! DÖÖÖDAA MEEJ!
fyfan vad pinsamt.. men det sämsta är att det är inte verksta fjortisbilderna som är med. jag var fjortis fortf. men itne så som jag varit! FETT PINSAMMA DOM ÄR! cepen allihoppa gå o dränk er, fan döööö bara!
ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!




:)

Hejhej. Nu har jag precis vaknat. Jag vaknade ovanligt tidigt idag.. Jag somnade halv 5  och vaknade 1 sov alltså i 8 timmar bara.. Aja skit samma. Jag sitter och väntar på att min lilla älsklings tönt ska logga in på datan, Han är så seeg..
Asså vafan ska jag göra idag? Det är så kallt ute så jag pallar fan inte vara ute..
Jag får sitta hemma och prata med älsklingen, Eller så kanske han kan komma hit :)<3
Haha Jens om du läser det här så tänkte jag skriva ditt efternamn :P
Jag få inte skriva hans efternamn för att han hatar det, Men det är inte fult!!!
Både du & jag vet att jag kommer nämna det nånstans älskling <333
Nej nu ska jag gå och bada medans jag väntar på att Jens loggar in. Sen ska jag äta frulle.
Ni får ha det bäst tills jag skriver igen lite senare.

Puss&Kram SCHMEXIIGT@
Juste jag vill byta namn på pea från SCHMEXIIGT@ till nånting..
Jag vill ha ett kort och bra namn..
Och Inte toffelmajja som Jens alltid säger :( han e elaking!
Skriv/kommentera massa namn som är bra & korta!
 

..

Hejhej. Förlåt för min dåliga uppdatering. Inte haft så mkt tid. har varit ute typ hela dagarna och på kvällarna är jag typ för trött för att skriva.. så verkligen förlåt. Igår var jag ute med Denise på dagen sen kl 6 gick jag hem för Sofie Madde & Emelie skulle komma hit och fika lite och gratta Bror i efterskott.
Idag har jag inte gjort mkt alls, har varit hemma varit lite halvsjuk faktiskt. Känner mej helt svag bara..
Sen har jag snackat med dendär jäveln som är så jävla underbar så de finns inte.
JENS BEJBIIIS! <3333
Usch så söt han är.. Hoppas han inte är fel kille att bli kär i . För han ger mej förhoppningar om att äkta kärlek finns!
Men han är så jävla snäll så de finns inte & hans alla tusen fina ord till mej. Så underbart!
Hoppas verkigen att de fortsätter såhära. Han får mej så himlans glad även fast jag bara vill dö just nu.
Mamma tvingar mej att komma hem skit tidigt. Jag mena hon har alltid sagt att jag ska vara hemma när Sofie(min kusin) ska vara hemma & hon får komma hem 12 på kvällarna nu. Men själv får jag bah vah ute till halv 11.. Vafan är de för jävla cepetider, Jag är 16 år förfan.. Och desutom är jag äldr än Sofie. SÅ JÄVLA CEPPEEE HATAR DET!
Jag hatar att bo här med dom. Hatar att bo här ihuvudtaget. Jag orkar verkligen inte med dethär stället.
Hoppas verkligen jag kan bo hos nån annan snart. För bor jag kvar här komer jag fan ta en kniv o döödaa mej rent ut sagt! Usch nu ska jag inte tvinga er att lyssna på min ångest mera.
Jag hoppas att ni fortsättr läsa min blogg & att ni tycker det är bra. Ge förslag på saker om det saknas nått :)

Puss&Kram SCHMEXIIGT@

(Gammal bild!)
Im sorry I can't be perfect

-

Hejhej, nu sitter jag hemma hos Denise, vi har det lite halv tråkigt, så vi ska snart dra till Bob :D
hoppas de blir roligare dära. Förlåt för jag glömde skriva igår, Jag hadde fullt upp med att vara med Denise typ. Hon sov hos mej för hon vart utkastad av Jasmin. sen vi spelade ett jävla spökspel. haha skit roligt jag satt och var skit rätt i soffan hahahaha! Nu ska jag gå och kissa och sen sticker vi till Bobish :)
väntar bara på att Denise har Bajsat klart:D hahahaha :P
men ska dra nu ni får ha de så bra, skriver nog lite senare.

Puss&Kram SCHMEXIIGT@

Nyårs skit!

hejhej, Nu sitter jag vaken före alla. Är typ lite halft bakis ^^ knaaas.. okej nu ska jag berätta om allt igår.
Vi var hemma hos Denise allt var som vanligt. Vi drack sprit och så. Sen vart alla packade, jag vet inte vad som hände men nått gick sönder i vardagsrummet, ett glas typ.. Sen festa vi mer hade höööög musik. smällde smällare. ALLT! De vah skit roligt. Alla tjejer gick in på Denises lilla toa o kissade haha! och den toaletter är enormt liten! Rafi och sara ramla i badkaret, Sen ramla jag me. Asså alla ramla. Jag ramla i vardagsrummet tror jag.. Sen ringer det och det är Denises mamma, Hon skrek till Rafi att Alla som inte var ute från huset innom 3 min kommer få smäll. Alla tog på sig och Denise ropade "Sandra lämna mej inte här snälla Sandra min mamma älskar dej hon gör inget. Snälla lämna mej inte" men vi alla stack ut. Men när vi gått typ 10 sekunder så sa jag till dom andra att jag skule gå tillbaka till Denise hon satt ju trotts allt helt själv hos henne helt rädd och spydde. Men när jag smsade henne för att hon skulle öppna sin port så svarade hon inte. Jag knackade hårt på portdörren, då kommer en gammal gubbe ut från sin dörr med sin hund, Han säger till sin hund att hoppa på mej och bita mej, Skiit läskigt, men jag sket i hur mkt hunden skulle bita mej jag skulle upp till Denise punkt slut! Ah iallafall, han öppna porten och sliter tag i mej runt halsen typ ock i jackan. han släpa nästan in mej till han. men jag sprang upp till Denise och hon öppnade. Vi sätter oss i soffan och jag städar undan lite innan hennes mamma kom. Denise fick vatten och banan Allt för hon skulle må bättre. Allt hon ville ha fick hon. Tillslut kommer hennes mamma hem och Börjar skrika på Denise att hon är så jävla läss på att Denise håller på såhär och allt.. Denise säger bara
 "mamma snälla förlåt Mamma snälla" hela tiden, Men hennes mamma var inte så nykter heller.. Så Denise fick en smäll typ. Och  jag satt breve och trodde jag skulle få en. Denise började skaka av rädsla, Hela denise skakade. Jag sa till dom att sluta bråka. Att sluta skrika och allt, Och Denise började gråta. Hennes mamma stog i köket och grät så jag gick till Hennes mamma och kramade henne :/ Jag berätade att jag typ avgudade henne och allt vad jag nu sa. Jag var tvungen att gå tillslut efter som Min mamma och min kusins mamma väntade på mig neranför huset. så jag gick och kramade Min mamma direkt :')

Haha KALABALIIIK är det rätta ordet! Juste sen ringde hennes mamma imorse hon typ väckte mej. :(
hon bah Sandra vad hände igår blablabla. jag bah jag vet inte vi drack bara och vi vart fulla. Hon bah okej. Hon bah vilka va där utam du Denise Rafi Sara Nathy Saba Gofran Tamara Hagar Ailin & Liselotte, jag bah typ inga mer tror jag.
hon bah okej, då vet jag vad jag ska göra nu. Jag tänkte bah omg vad ska hon göra. :|
Hon bah sterion var på men ni hade bara skrivat ner volymen, spelade ni hög musik? jag bah ja vi hade musik på.
Hade jag sagt nej hon hade bh vrf ljuger du sterion var ju på blbabklabla.. Ah iallall jag bah ah vi hade musik, hon bah okej jag kommer inte få bo kvar här nu. Vi har fått våra chanser.. Tycker jättesynd om henne:( 
Aja. hon verkade lite arg, men jag TROR det var på Denise annars var de på tjejerna för hon verkade inte arg på mej.

Aja, Nu måste jag gå och äta frukost vart jättehungrig nu.

Puss&Kram SCHMEXIIGT@

RSS 2.0